در این کورس آموزشی چگونگی عکاسی از مدل های عکاسی را در فضاهای شهری خواهید آموخت ، عکاسی در خیابان ، در کوچه ها ، عکاسی از سوژه به همراه زیبایی های شهر و یا نماد های تمدن ، پیشرفت ، تکنولوژی و . . . .
این مجموعه آموزش ویدیویی محصول موسسه آموزشی Kelby Training است که بر روی 1 حلقه DVD و به مدت زمان 1 ساعت و 32 دقیقه در اختیار علاقه مندان قرار می گیرد .
در ادامه با برخی از سرفصل های درسی این مجموعه آموزش عکاسی آشنا می شویم :
آشنایی با مدرس این مجموعه و چگونگی فراهم نمودن مقدمات
آموزش عکاسی با استفاده از نور طبیعی موجود
آموزش عکاسی از مدل مورد نظر در حال راه رفتن
آموزش عکاسی از مدل در زمینه ای از شیشه های بازتاب دهنده نور
آموزش عکاسی در کوچه های زیبا
آموزش هماهنگ نمودن مدل با محیط و عکاسی از وی
آموزش استفاده از نوری برای تقویت نور خورشید
آموزش عکاسی از دو یا چند نفر در فضاهای شهری
آموزش عکاسی در مکان های زیبای شهر
آموزش برخی از نکات پایانی در رابطه با نور
مشخصات این مجموعه :
زبان آموزش ها انگلیسی روان و ساده
دارای آموزش های ویدیویی و دسته بندی شده
ارائه شده بر روی 1 حلقه DVD
مدت زمان آموزش 1 ساعت و 32 دقیقه !
محصول موسسه آموزشی Kelby Training
این وسیله ایست که با داشتن آن نیاز به رفتن به آرایشگاه ندارید.
خصوصیات محصول:
چراغ راهنما و کلید روشن/خاموش
گرم شدن بسیار سریع : درجه حرارت 120 دره سانتی گراد در 40 ثانیه.
حداکثر دما : 200 درجه سانتیگراد
ثبات دما در طول استفاده
سوئیس (به فرانسه: Suisse، آلمانی: Schweiz، ایتالیایی: Svizzera) با نام رسمی کنفدراسیون سوئیس، کشوری است در اروپای غربی که از شمال با آلمان، از شرق با اتریش و لیختنشتاین، از جنوب با ایتالیا و از غرب با فرانسه همسایه است.
این کشور ۷٫۵ میلیون نفر جمعیت و مساحتی بالغ بر ۴۱٬۲۹۰ کیلومتر مربع دارد. سوئیس کشوری است با سیاست جمهوری فدرال و از ۲۶ ایالت تشکیل شدهاست که «کانتون» خوانده میشوند.
این مجموعه آموزشی که به صورتی فایلهای صوتی به جرات کم نظیر ترین فایل یادگیری زبان در دنیا میباشد
شما با این پکیج میتوانید به زبان سوئیسی تسلط کامل پیدا کنید فقط در 10 روز !!!
نه لازم است چیزی بخوانید نه چیزی بنویسید. فقط گوش دهید و یاد بگیرید ..!
این مجموعه بزرگترین و جامعع ترین برنامه زبان در سراسر جهان نیز میباشد ...
شما با استفاده از روش Pimsleur میتوانید فقط در 10 روز با زبان جدید صحبت کنید! دوره هایی که توسط Pimsleur گذرانده شده است دسترنج بیش از 40 برنامه ریزی و توسعه کامل میباشد... شما زبان جدید خود را بدون دردسر کلاس رفتن یا بیرون رفتن از خانه و... یاد خواهید گرفت...
طراحی و توسعه های Pimsleur در سطح بین المللی شناخته شده است...
قوانین سیستم آموزش pimsleur:
1- پیش بینی:
در دوره های آموزش زبان، معمولا از دانش آموزان خواسته می شود که بعد از مدرس، تکرار کنند. Pimleur ادعا کرد که این سیستم، یک سیستم منفعل برای یاد گیری است. وی، تکنیک "چالش و جواب" را ایجاد کرد، که در آن، دانش آموزان باید یک عبارت را به زبان هدف ترجمه کرده، و در بازه زمانی خاصی آن را بگویند، که بعد از آن، عبارت صحیح توسط مدرس گفته می شود. این تکنیک، باعث آموزش فعال تر می شود، بعلت اینکه دانش آموزان قبل از جواب دادن باید فکر کنند، و فقط تکرار کردن بعد از معلم کافی نیست. Pimsleur گفت که قانون پیش بینی، شرایط مکالمه واقعی را تداعی می کند، که در آن صحبت کننده ها باید یک عبارت را به سرعت به یاد بیاورند.
2- یادآوری مستمر بافاصله
یادآوری مستمر بافاصله، روش بازبینی کلمات یادگرفته شده، در بازه های زمانی ای است که به ترتیب زیاد می شوند. این نوعی نگهداری بوسیله تکرار بافاصله می باشد. بطور مثال، یک دانش آموز کلمه deux (به معنی دو، در فرانسوی) را یاد میگیرد، سپس یاد گیری deux در ابتدا در هر چند ثانیه، سپس در هر چند دقیقه، سپس هر چند ساعت، و بعد از آن هر چند روز محک زده می شود. هدف یادآوری بافاصله این است که به دانش آموزان کمک شود که کلمات را به حافظه بلند مدت خود منتقل کنند.
زمان بندی حافظه pimsleur به این ترتیب است: 5 ثانیه، 25 ثانیه، 2 دقیقه، 19 دقیقه، 1 ساعت، 5 ساعت، 1 روز، 5 روز، 25 روز، 4 ماه، 2 سال
3- کلمات کلیدی
تکیه روش pimsleur، یاد دادن کلمات کلیدی است تا دانش آموز، درک کلی ای از کلمات کلیدی به دست بیاورد. مطالعه در زمینه کلمات کلیدی نشان می دهد که در اکثر مکالمات روزمره، فقط از تعداد مشخصی از کلمات استفاده می شود (مثلا در زبان انگلیسی، حدود 80% کلمات چاپ شده، در بازه 2000 کلمه تکراری قرار می گیرند).
در روش pimsleur، به هیچ عنوان بطور خاص، گرامر یاد داده نمی شود، بجای آن، دانش آموز گرامر را بوسیله جملات و عبارات مشابهی که بطور پیوسته تکرار می شوند، یاد می گیرد. Pimsleur ادعا کرد که این سیستم آموزش، دقیقا شبیه روشی است که افراد، در زمان کودکی استفاده از گرامر را یاد می گیرند، بدون آنکه نیازی به مدرسه رفتن داشته باشند (بر اساس آهنگ عبارات و کلمات).
4- یادگیری طبیعی
این سیستم، یک سیستم صوتی است ، برای اینکه pimsleur متوجه شد که هدف اکثریت قریب به اتفاق دانش آموزان از یادگیری زبان این است که زبان را متوجه شده، و بتوانند صحبت کنند. این مهارت شنیداری، که آنها بوسیله گوشها و دهان یادمیگیرند، بسیار با روش بصری که با خواندن و نوشتن یاد میگیرند متفاوت است. Pimsleur بیان کرد که این دو مهارت مستقل - شنیداری و بصری- نباید با هم اشتباه گرفته شوند. به همین منظور، اسم "یادگیری طبیعی" را برای سیستم خود انتخاب کرد، که آموزش گرامر، کلمات و تلفظ را همزمان و باهم انجام می دهد. بعلاوه، یادگیری بوسیله گوش دادن باعث می شود که دانش آموز، لهجه درست را یاد بگیرد، در حالی که اینکار از طریق خواندن بسیار مشکل است.
سرآشپزها در جهان یکی از مهمترین و برجستهترین افراد به حساب میآیند و در کشورهای اروپایی یکی از شغلهای مهم با درآمد بالا و چشمگیراست و مورد احترام همگان قرار میگیرند. در اروپا و آمریکا سرآشپزهای معروف به صد نفر هم نمیرسند، زیرا دستیابی به بالاترین درجات سرآشپزی یا Chef بسیار سخت و طولانی است. مگر اینکه یک آشپز با مهارت زیاد بتواند مراحل آزمون را به سرعت پشت سر بگذارد و در سن جوانی به مقام سرآشپزی برسد.
«تیم مالزر» در 22 ژانویه سال 1971 در المشورن آلمان چشم به جهان گشود.او از کودکی دست به ابتکارات زیادی با میوهها و سبزیجات میزد . در مدرسه برای دوستانش با مواد ساده غذایی، ساندویچ ، اسنک و عصرانه درست میکرد . در خانه انواع میوهها را مخلوط کرده و دسرهای خوشمزه تهیه میکرد . کمکم متوجه شد به کار آشپزی علاقه زیادی دارد و میتواند با کمی تفکر و اندیشه، غذاهای بسیار ساده و خوشمزه تهیه کند . در دوران نوجوانی به چند کلاس آشپزی رفت و به آموزش آشپزی پرداخت .
اهمیت کاری او تنها در کیفیت غذاهایش نبود. او در مدت پنج الی هشت دقیقه غذای کامل و خوشمزه به مردم یاد میداد و در اسرع وقت و با صرفهجویی در زمان، غذایی مفید و مورد علاقه ارائه میکرد. زیرا او معتقد بود که مردم برای تهیه غذا وقت کافی ندارند، لذا باید غذاهای سریع و ساده در میان همگان رواج داد.
*************
شما در این مجموعه قادر هستید به سادگی و در هر سنی که باشید با امکانات فوق العاده این نرم افزار زبان فرانسه را فرا بگیرید . این مجموعه شامل قسمتهای آموزشی : رنگها ، اعضای بدن ، ساعتها ، عبارات غذاها و کشورها می باشد.
با قابلیت گرفتن آزمون و امتیاز دهی بعد از درس.
نام محصول : صابون شیر ، سفید و روشن کننده XLX | Spa Milk Soap B eauty
شرکت سازنده : XLX
ساخت کشور : تایلند | Thailand
تحت لیسانس : فرانسه
رده مصرف : زنان،مردان
وزن : 90 گرم
ابعاد کرم : 29*44.5*39 cms
قیمت محصول در بازار : 6000 تومان
قیمت با تخفیف : 4500 تومان
توضیحات فارسی :
صابون سفید کننده و روشن کننده XLX یکی از بهترین و عالی ترین محصولات فروشگاه است که از شیر طبیعی گاو تهیه شده و دارای اثرات مفید و سلامت بخش جادویی می باشد .
صابون کرمدار XLX به همراه خاصیت مرطوب کنندگی پوست بعنوان یک صابون زیبایی برای سفید کنندگی و روشن ساختن پوست صورت و بدن به کار رفته و موجب شادابی و زیبایی و سلامت بسیار محسوس پوست می گردد .این صابون همچنین دارای ویتامین E بوده و برای احیای پوست های خشک نیز بسیار مناسب است .
این صابون می تواند باعث شود تا پوست حالت طبیعی و زیبای خود را بازیافته و در برابر پاک کردن ها و تمیز کنندگی روزانه پوست مانع از به تحلیل رفتن سلول های پوست شده و شادابی و نشاط را در آن ها نگاه می دارد . این صابون موجب جوانی و لطافت پوست و همچنین ترو تازگی پوست می گردد .
این صابون زیبایی پوست از شیر طبیعی و ویتامین E تهیه شده است که با بهره مندی از ترکیبات فوق العاده به سفیدی و درخشندگی پوست بسیار کمک خواهد کرد. این صابون روشن کننده با از بین بردن لکه های سیاه رنگ پوست که به مرور زمان پدید آمده اند، باعث پوستی روشن ، صاف و عاری از باکتری ها خواهد شد. صابون شیر مشکلات پوستی را همچون کک و مک ، نقاط سیاه رنگ پوست ، چین و چروک ها با حفاظت آن در برابر باکتری های مضر پوست به همراه رایحه ای دلپذیر برطرف می کند و با بهره گرفتن از ویتامین E به رطوبت و صافی پوست کمک کرده و پوستی تمیز ، شفاف و شاداب را برای شما به ارمغان می آورد.
این صابون می تواند هم برای صورت و هم برای بدن بصورت روزانه مورد استفاده قرار بگیرد .
اجزای تشکیل دهنده:
شیر طبیعی ، سدیم کوکوات ، سدیم پالکرنالت ، گلیسیرین ، ویتامین E ، رایحه های دلپذیر آب مقعطر ، تریکلوسان ، عصاره نارگیل ، عصاره های گیاهی .
طرز مصرف:
این صابون را بر روی پوست مرطوب بمالید و این عمل را روزانه انجام دهید.
از کیفیت این محصول راضی خواهید بود !
XB 010 XLX BEAUTY MIL SOAP
A beautiful, white body soap bar is special created from Natural milk, Vitamin E enriches with variable vitamins and moisture-retaining properties. Help improve dry skin, adjust the skin condition and retain natural moisture of the skin. It can protect skin from being damaged by daily cleaning. The skin will be left soft, smooth, radiant and youthful appearance .
Natural Milk work together to hydrate, restore skin natural moisture balance of skin for softness, smooth and radiant appearance .
Direction : Apply on face and body. Can use everyday for effective results .
Ingredients : SODIUM SOAP , GLYCERINE, TETRASODIUM EDTA, AHA, BHA, MILK EXTRACT, FRAGRANCE .
تــــــــوجــــــــه :
در صورت خرید بیشتر از دوعدد کلا از فروشگاه ما یک محصول را به انتخاب خود هدیه بگیرید . در هنگان کامل کردن فرم سفارش اسم کالای در خواستی را در قسمت پیغام ها بنویسید بنویسید .
نظر به گسترش روز افزون علم صنایع غذایی، استفاده از علوم پایه به منظور تسهیل کاربرد علوم مختلف در آن امری ضروری به نظر می رسد. از بین این علوم پایه، ریاضیات دارای اهمیت ویژه ای است به طوری که کاربرد ریاضیات در گرایش های مختلف رشته صنایع غذایی به خصوص گرایش های مهندسی و تکنولوژی امری بدیهی به نظر می رسد. از طرف دیگر در سال های اخیر شاهد رقابت فشرده بین دانشجویان برای مقاطع تحصیلی بالاتر هستیم. ریاضی در کلیه آزمون های ورودی به مقاطع بالاتر (آزمون های کاردانی، کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری)، به عنوان یکی از دروس امتحانی مطرح می شود به طوری که در آزمون کاردانی و کارشناسی دارای ضرایب 2 و 3، در آزمون کارشناسی ارشد دارای ضریب 2 و در آزمون دکتری دانشگاه های مختلف بسته به نوع گرایش دارای ضرایب 1 الی 4 می باشد. در این بین ریاضیات به دلیل تئوری فرار از میانگین، از جایگاه ویژه ای برخوردار است. بر اساس این تئوری هر چه در درسی، درصد نمره یک دانشجو بیشتر از میانگین درصد نمره دانشجویان دیگر باشد، تراز علمی بیشتری را به خود اختصاص خواهد داد. در این بین به دلیل میانگین پایین درصد نمره دانشجویان مختلف در درس ریاضی در کلیه آزمون های ورودی به مقاطع بالاتر، هرچه درصد نمره ریاضی دانشجویی بالاتر باشد خود به خود به تراز علمی بیشتر و در نتیجه به رتبه بهتری دست خواهد یافت. از طرف دیگر، در آزمون کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی سال های 88 و پس از آن شاهد کاهش تعداد سؤالات برخی دروس دو واحدی نظیر شیمی مواد غذایی، میکروبیولوژی مواد غذایی، اصول طراحی کارخانجات و مهندسی صنایع غذایی به 25 عدد و ثابت ماندن تعداد سؤالات درس ریاضیات (30 عدد) می باشیم، لذا به طور کلی می توان ریاضیات را به عنوان درسی بسیار مهم و حیاتی برای دانشجویان صنایع غذایی مطرح کرد.
به دلایل فوق جای خالی کتابی که در عین برآورده کردن نیاز کلیه مقاطع تحصیلی (کاردانی، کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری) رشته صنایع غذایی، جوابگوی نیاز کلیه آزمون های ورودی به مقاطع بالاتر نیز باشد، شدیداً در بازار کتاب حس می شد لذا بر آن شدم با توفیق خداوند به واسطه تجربه خود در زمینه صنایع غذایی، بتوانم برای اولین بار تألیف مجموعه ای ارزشمند که بتواند توفیق واقعی دانشجویان صنایع غذایی را در درس ریاضی به وجود آورد به انجام برسانم. همانطور که انتظار می رفت کتاب "ریاضیات جامع صنایع غذایی" مورد استقبال گسترده دانشجویان و اساتید محترم قرار گرفت، به طوری که در مدتی کوتاه به چاپ دوم رسید.
چند توصیه مهم به همراه اهداف و ویژگی های این کتاب را به صورت زیر خلاصه می کنیم:
1- ارائه یک خود آموز جامع به زبانی ساده و به دور از پیچیدگی های معمول کتاب های ریاضی به طوری که دانشجو قدم به قدم با آن همگام شود (لذا به دانشجویان عزیز توصیه می شود که این کتاب را به ترتیب فصول تنظیم شده مورد مطالعه قرار دهند).
2- در این کتاب با تکیه بر سؤال های ریاضی آزمون های سراسری کارشناسی ارشد صنایع غذایی سال های 1374 الی 1389 و ارائه نکات موجود در آنها، به بررسی تحلیلی آنها پرداختیم.
3- ارائه دقیق این مطلب که در هر فصل چه سؤالاتی از کنکور کارشناسی ارشد صنایع غذایی آمده، همچنین بیانگر آن است که از کدام مطلب و نکته و آن هم چند بار در کنکور استفاده شده که به تبع، اهمیت آن مطلب و نکته را برای ما آشکار می سازد.
4- ارائه پاسخ های کاملاً تشریحی، تحلیل مسائل و بیان روش های مختلف حل یک مسئله (حتی تا بیش از 3 روش حل)
5- با ارائه نکات جدید و مطرح کردن تست های استاندارد در رابطه با آنها که تا به حال در کنکور سراسری کارشناسی ارشد رشته صنایع غذایی مطرح نشده، سعی کردیم دانشجویان را با نمونه سؤال های جدید احتمالی برای کنکور های سال های آتی آشنا سازیم.
6- با ارائه کلمه "یاد آوری" خواستیم این مطلب را یادآوری کنیم که این نکته، قبلاً بیان شده است ولی به دلیل تسهیل کار خواننده برای حل مسئله، آن را دوباره ذکر کردیم.
7- این کتاب در پانزدهمین جشنواره کتاب سال دانشجویی مفتخر به دریافت لوح تقدیر گردیده است.